pripetljaji z vizo

dragi moji, se vam kdaj zgodilo, da vas je nekdo izbral za glavno igralko ali igralca, vi pa niti ne veste kdo je je ražiser in kakšna je ta drama v katero ste vi vpleteni. še celo več. ste se vprašali kakšno je sporočilo igre ali življenskih poti, ki si jih izbiramo? so res tega vredne? Upam, da se bo pri meni izkazalo, da so.
Verjeti ali ne, pripetilo se mi je kar nekaj ekstremno čudnih stvari 14 dni pred odhodom do Indije\Pakistana. Ko sem si šla na dunaj, da bi si zrihtala indijsko vizo so mi le – tam ukradli vse dokumente s denarjem; no hvala bogu da sem predčasno oddala pasport na ind. ambasado in so se me usmilili in mi ga vrnili z vizo vred brez računa, ki so mi ga izdali. No v istem dnevu zvem da fant, ki bi moral biti namesto mene v sobi , je dobil študenta. No meni se je le nazanje dozdelo, da se je zgodila pika na “i” ko se mi je pokvaril objektiv. Pa se žal to ni zgodilo, kjub temu da sem le deloma popravila neprijetne nezgode. dobila eno bancno kartico, kupila nov fotoaparat, in dobila nadomestnega kandidata za sobo.
V petek se mi je spet nekaj prijetno in cudnega zgodilo na poti do Mb-ja oz. do Avstrije. V Ljubljani sem se usedla na vlak do Mb-ja in vprasala sprevodnika, ce je potrebno na Prageskem presesti. Dejal mi je da ne. Me pa ni ne on in naslednja dva sprevodnia opozorila na izredno pomembno dejstvo. Da se del vagonov namenjeni do Ormoza in del do Maribora. In glej ga zlomka, ko sem se jaz vsedla ravno v napacen vagon. In kako naj bi pri ljubem bogu kaj takega sploh vedela, ce ni nikjer napisano in te noben ne opozori. Sem sama ugotovila ko smo sli mimo prelepega Ptuja in izstopila v eni zabaceni vsasici bogu izza hrbtom in stopala s tremi kufri nazaj do Mb-ja. Ja seveda da sem zamudila vlak za na Dunja. Hvala bogu pa dobila stop direkt do Mb-ja. Ja potem pa se je zacela dvodnevna dogodivscina. Nocni vlak do Graza. Kjer sem eno uro cakala na naslenji do Murzzuschlaga, le- tu pa sem prezivela debela tri ure. Se dobro da so imeli cakalnico. Mesto bi lahko primerjali s Pivko, Pragerskem ali kaj podobnega. No koncno je sledil vlak do Dunaja, kamor sem prisla ob 6ih zjutraj. Pa naj bi samo nekdo se rece, da je Avstrija dolgocasna. Meni se je zdela prav avaturisticna.
Povezave med Dunajem – Moskvo – Delihjem so tako ali tako cakajoce. Vceraj sem se, po dveh neprespanih noceh, koncno naspala. No v tej igri, ki ne vem zakaj mio je bila tocno namenjena, sem glavno vlogo odigrala jaz. In dokaj uspesno, ceprav sem zacela ze razmisljati, da mi tokrat pa ta pot res ni namenjena.Mogoce pa mi je se dosti bolj, kot prej. Le on tam gor ve zakaj. Cakanja pa se ni konec. Delhi je za spremembo prazen. Trodnevni strajk, tako da so skoraj vse trgovine zaprte. Danes sem koncno nasla nekoga, ki mi je na crno (zaradi strajka) naredil slikice za vizo. Jutri pa do pakistancev po vizo.
Vsem tistim, ki sem vam obljubila zadnje objeme, snidenja in ki sem vam bila dolzna denar in to in ono nisem mogla narediti,se vam opravicujem za moje ignoriranje. V resnici poskusam ne biti taka. Vse bom lahko nadoknadila sele ko pridem na pomlad domov.
Imejte se radi, Sati
Galerija | This entry was posted in indija and tagged . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s