neusojeni Dravidi

नमस्ते सब लोग, क्या से है? सभ तीख है? और ज़िन्दगी बहुत कुश है….

hm racunalnik …. pa sem ga nesla na HP sevis v delhiju da ga pogledajo। so ga mal odprli in izgleda kot da je vse tikke. nekaj se je samo premaknilo. pa sem ga vseeno pustila da ga se malo pregledajo in na koncu po obljubljenih treh dneh sem ga dobila po desetih nazaj brez da bi karkoli naredili. in ga vseeno odprem in vidim da je nekam presvetel. dodajam bolj temno. pa nic. pogledam pod grafiko pa nikakor nisem znala karkoli nastimat. ker sem mi je ze bledlo. slike so bile cist popacene. crke (sive) sploh nisem videla, crne se je malce zaznalo,….in m vceraj jih klicala nazaj cist jezna naj mi pridejo popravit in je prisel mladi indijski inzinir, ki obvlada toliko racunalnik kot jaz. pa mu nisem dala miru dokler na servisu niso popustili in je nesel moj racunalnik nazaj in so ga vceraj ob devetih popravili. hvala bogu. kaj je bilo narobe pojma nimam. mladi neizkuseni inzinir pravi da neka luc v zaslonu. ko pride domov ga dam na generalko.ko si bom pa financno opomogla pa si kupim novega – za na teren – majhnega in prakticnega.
sicer pa mislim da mi bo casa zmanjkalo za na jug, kokosove palme, morje in skoljke,…ker sem po nekam blesavem nakljucju spet na severu obticala. jug pa je tako dalec. ideja ki me je vlekla dol je bil tecaj ajurvede, da vidim ce je to sploh zame. res sem imala ajurvedo v mislih. sem ugotovila da s certifikatom vred stan ca. 700 evrov. sem bolj na suhem letos in poleg tega imam sam mesec dni fraj, pol je spet tura, pa se magisrsko finisiram. jutri grem najprej v puskhar, kjer bom bolj na shanti. ko se navelicam pa kam sliznem naokrog. morda v neturisticen gujarat al pa kam drugam. sam bog ve. vem da sem se nekaj naucila. ce se kej zgodi na poti ( ala varianta ta rcualnik) naj ne silim z glavo skozi zid. jug bo. morda za naslednjic. morda pa je za nekaj zelo dobro.
uzivajte v nasih vzporednih svetovih. vsi skupaj. v obmetavanju snega. raje to kot pa v smogu v delhiju. kot bi clovek bil okajen vsak dan.

objem, Sati साथी

Galerija | This entry was posted in indija and tagged . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s