PONUDBA poletnih in jeseneskih potovanj

Poletje je tu. Mi pa že mislimo v naprej. Pripravili smo veliko novega in zanimivega ter nekaj prenovljenih potovalnih ponudb.

TURE, ki jih vodim na poletje in jesen v 2011:

Indija –  LADAK IN KAŠMIR s trekingom 7.08. do 25.8. 2011 (19 dni)
Krasno potovanje po viskokogoski Indiji. Nastanitev v vodnih hišah na jezeru Dal v Kašmirju; treking po čudovitih dolinah in prelazih Himalaje; Ladak z gompami, budističnimi zastavicami in nasmehi; najvišji indijski prelaz na 5600 m ter jahanje dvogrbih kamel na sipinah ne daleč stran od Tibeta z možnostjo raftinga. Tu nas ljudje vedno sprejmejo z odprtimi rokami!!!

NOVO!!! ALBANIJA – popotniška poslastica: 02.09.-09.09.2011 in 01.10.-08.10.2011 (8 dni).
Slikovito turo po neznani in krasni južni Albaniji smo popestrili z dvodnevnim trekingom v nacionalnem parku Llogara z dramatičnimi razgledi na gore ter Ionsko in Jadransko morje; kopanje in relaksacija ob kristalno čistem in neobljudenem morju; antična, srednjeveška in moderna mesta (Butrint, Berat, Gjirokastra, Kruja, Tirana…); albanski konjak, burek, bunkerji, mercedesi in neverjetna gostoljubnist domačinov ter še nekaj dragocenih popotniških kamenčkov. Zagotovo boste presenečneni!
Indija – puščavski in nepozabni Radžastan 25.10. – 12.11. 2011 in 22.12. – 09.01.2011 (17 dni)
Tista ta prava pisana in živahna Indija s številnimi zvoki, vonjavami in zelo pisanimi barvami. Turo smo dodatno začinili s kameljim safarijem v puščavi Thar, festivalom v popotniškem in romarskem Puškarju (le jesenska tura) in džip safarijem v nacionalnem parku. Spanje pod milim nebom v puščavi, uživanje v  radžastanka mestih (Jaisalmer, Jodhpur, Udaipur,…); občudovanje Tadž Mahala. To je to. Doživetje prave Indije!!!

NOVO!!! INDIJA – Neznana severna Indija (od Himalaje do Kalkute)  25.11. – 15.12.2011 in  02.03. – 22.03. 2012 (21 dni)
Nova potovalna avantura po severni Indiji. Obisk budistične Dharamsale, sikovskega zlatega templja v Amritsarju, joga v svetem Rishikeshu, rafting po Gangesu, krajši treking s fantastični pogledi na Himalajo, safari v nacionanem parku Corbett, tridnevni lažji treking pod Himalajo in spanje pri domačinih, kaotična mesta (Nainital, Delhi, Allahabad, Varanasi, Kalkuta) in dvodnevno plutje po reki Ganges z obiskom majnih vasic z zakoreninjeno tradicijo. Zaključek potovanja v Kalkuti. To je čisti presežek za vsakega pravega poptnika po duši. Možen je podaljšek na ANDAMANIH (dodatne 3 dni).

NOVO!!! BALKAN BLUES – BiH, Srbija, Kosovo, Makedonija Odhod KONEC SEPTEMBRA in na POMLAD 2012 (14 dni) – KMALU V OBJAVI – Zaenkrat naj ostane  skrivnost!!! Izdam le to da bodo čevapi, burek in bosanska kafa 🙂

Vse si lahko preberete na https://shaktipotep.wordpress.com/potovanja/

Za dodatne info pišite na shakti.potep@gmail.com ali kličite na 031 – 24 91 05

Naj bo letos za vse nas neizmerno super poletje 🙂

Galerija | This entry was posted in potovanje and tagged . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s