Potovanja po meri za individualne skupine/posameznike

Nerad/a potuješ v skupini in si želiš več samostojnosti? Nimaš časa da bi si pripravil pot in se ukvarjal z logistiko? IMAMO PRAVO REŠITEV, saj smo pripravili smo vrsto individualnih potovanj po raznih državah sveta…

– vse se prilagaja vašim željam, potrebam in času
– nižja cena, saj stroške vodenja ne računamo, priprava ture pa je max 200€, kar se vam povrne že pri hotelih in izletih
– potovanje vam podrobno predstavimo na sestanku, prejmete vso dokumentacijo, naši partnerji in prijatelji poskrbijo za vas
– lahko vam rezerviramo lokalne vodnike na ogledih ali celo na poti
– zelo primerno za družine, poudarek je na varnosti (za otroke popusti)
– vnaprej imate rezervirane letalske polete, prevoze, hotele, trekinge in vodnike. Vi skrbite le, da ste ob pravem času na pravem mestu.

ISLANDIJA Z AVTOMOBILI

Min 2 osebi, optimalno 4 ali 8
Storitev: avto na letališču, rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija trekinga, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.
CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€/osebo za 4 osebe, 200€ za 2 osebi (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja)
V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

ALBANIJA in MAKEDONIJA (možno le Albanija ali le MAKEDONIJA)

Min 2 osebi, optimalno 4 ali več
Storitev:  rezervacija najugodnejšega poleta, ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija trekinga (v Albaniji in/ali Makedoniji), nasveti in triki za lepše bivanje v državi.
CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€/osebo za 4 osebe, 200€ za 2 osebi (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja)
V Sloveniji se plača vse letalske karte, transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

ZAČARANA ROMUNIJA

160€/osebo za 4 osebe, 200€ za 2 osebi
(ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja)
V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

VZHODNA IN ZAHODNA TURČIJA (možno le vzhod ali le zahod Turčije)  

160€/osebo za 4 osebe, 200€ za 2 osebi (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja).
Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, rezervacija trekinga, rezervacija vlaka, vodniki na ogledih, rezervacija transferjev in avtobusov, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

INDIJA – LADAK IN KAŠMIR (možno tudi le Ladak ali le Kašmir)
Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta in notranjih poletov z minimalnim čakanjem, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, rezervacija trekinga v Ladaku in Kašmirju, rezervacija vlaka do Agre in nazaj (po želji), vodniki na ogledih, rezervacija transferjev in avtobusov, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.
CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja)
V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

INDIJA – RADŽASTAN s podaljškom v VARANASI (lahko tudi brez)

Min 2 osebi, optimalno 4 ali več
Storitev: avto na letališču, rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija kameljega in džip safarija, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.
CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€/osebo za 4 osebe, 200€ za 2 osebi (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja)
V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

 


Galerija | This entry was posted in albanija, indija, islandija, makedonija, potovanje, romunija, turčija and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s