IRAN (the best of) in AVANTURISTIČEN IRAN

Za Iran imamo pripravljena tri potovanja:

IRAN (91D)Avanturistični IRAN s podaljškom na ZAHOD: Avantura po Iranu! Odkrivanje klasičnih mest, spanje v vasicah, puščava, slano jezero, kamelji safari, mošeje, medrese, Esfahan, Perzepolis, templji, življenje med Kurdi, čaji, vodne pipe, bazarji in še in še… Poslednje pa še podaljšek na zahod Irana med Kurde in iranske Turke, v slikovito visokogorsko pokrajino, med tradicionalne stopničaste vasice, med slikovito tržnico Tabriza ter do gradu Alamuta. Dvomimo da boste razočarani nad fascinantnim Iranom. Pridružite se nam da ga bomo raziskovali skupaj!

10353001_10153093907181874_743214645035540126_nAvanturistični IRAN s podaljškom na jugIran je nekaj posebnega. Na prvem mestu je gotovo to dežela izjemno gostoljubnih in prijaznih ljudi. Iran se ponaša z neverjetno pestro in pomembno zgodovino ter s številnimi kulturnozgodovinskimi mojstrovinami in tudi s prekrasno in raznoliko naravo.Odkrivanje klasičnih mest, spanje v vasicah, slano jezero, kamelji safari, mošeje, medrese, Esfahan, Pezepolis, templji,  življenje med nomadi, čaji, vodne pipe, bazarji in še in še… Poslednje pa še podaljšek na slikovot jug Irana – na otok Qeshm, ki ga krasi neverjeten geo-nacionalni park.

IMG_1339_40_41_tonema_pped2IRAN z vzponom na DAMAVANDAvantura po Iranu! Odkrivanje klasičnih mest, spanje v vasicah, slano jezero, kamelji safari, mošeje, medrese, Esfahan, Pezepolis, templji, treking, življenje med Kurdi, čaji, vodne pipe, bazarji in še in še… Poslednje pa še podaljšek na najvišji vrh Irana – na Damavand (5671 m). 

Advertisements
Gallery | This entry was posted in blog, iran, potovanje and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s