Kam pa letos poleti? Poletna potovanja 2013

Ponovno smo na planetu zelena SLOVEija in sporočamo sledeče. 

Tudi letos poleti potujemo v čudovite dežele muslimanskega sveta.
Naši potovanji v Pakistan in Centralno Azijo sta potrjeni, imamo pa noro avanturistično novost v AFGANISTAN; potrebujemo še nekaj mest in potrdimo. Program bo kmalu na netu, ekipa pa je že znana. Zbiramo tudi prijave za septembrski Iran s trekingom. Pohiti s prijavo saj imajo prvi najnižjo ceno poleta.

Več INFO o potovanjih se nahajajo tu: POTOVANJA 

TADŽIKISTAN, UZBEKISTAN & KIRGIZIJA (02.07.-22./27.07.2013) POTRJENO 
Prelepa Osrednja Azija je nepozaben del sveta, ki ponuja pravo dozo avanturizma. V Kirgiziji se srečamo z nomadi,Tadžikistan ima res divjo visokogorsko pokrajino, Uzbekistan pa neverjetno arhitekturno.
Več informacij o potovanju dobiš s klikom na TUKAJ oz. nam pišeš na: shakti.potep@gmail.com ALI info@char-potovanje.com

PAKISTAN – potovanje in treking (31.07.- 22.08.2013) ODHOD POTRJEN
Pakistan je čista, še neodkrita dežela. Ne pričakujte skupin turistov, ampak pravo doživetje in filmsko avanturo. Narava pokaže vso svojo moč, veličino in lepoto. Plemena, jeepi, treking, narava in dobri ljudje.
Več informacij o potovanju dobiš s klikom na TUKAJ oz. nam pišeš na: shakti.potep@gmail.com ALI info@char-potovanje.com

AFGANISTAN  – TREKING IN POTOVANJE (v začetku septembra)  KMALU ZAGOTOVLJEN ODHOD  Odbito potovanje v Afganistan je prava neznanka in divja pustolovščina, ki kliče po svojem odkrivanju. Program je v pripravi; potovalna ekipa pa je že znana. Imamo še nekaj prostih mest. Če koga zanima naj piše in pošljemo program. Naj izdamo skrivnost: šlo bi se za treking v Wakhanskem koridorju in možnim podaljškom v Kabulu, Bamiyanu, Band-e Amirju ter Heratu. Potovanje je primerno za prave popotnike in vzdržljive avanturiste. Za več informacij piši na: shakti.potep@gmail.com 

AVANTURITIČEN IRAN s trekingom ali brez trekinga (26. 09. – 12./17. 10) ZBIRAMO PRIJAVE  V deželo mogočne civilizacije, gostoljubnih ljudi, puščav, visokogorja in veličastnih mest, utrjenih vasic, mističnega Alamuta in še in še. Iran je nevaren le dolgočasju, na človeško dušo pa prav blagodejno vpliva. Pridružite se nam in preverite sami. Dvomimo da boste razočarani. Za več informacij o potovanu dobiš s klikom na TUKAJ oz. nam pišeš na: shakti.potep@gmail.com ALI info@char-potovanje.com

Galerija | This entry was posted in afganistan, iran, kirgizistan, pakistan, potovanje, tadžikistan, uzbekistan and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s