POTOVANJA ZA INDIVIDUALNE POTNIKE, ZAKLJUČENE SKUPINE in DRUŽINE

Nerad/a potuješ v skupini in si želiš več samostojnosti? Nimaš časa da bi si pripravil pot in se ukvarjal z logistiko?

IMAMO PRAVO REŠITEV, saj smo pripravili vrsto individualnih potovanj po raznih državah sveta: Islandija, Balkan, Turčija, Iran, Uzbekistan, Tajska, Indija,…

– vse se prilagaja vašim željam, potrebam in času
– nižja cena, saj stroške vodenja ne računamo, priprava ture pa je max 200€, kar se vam povrne že pri hotelih in izletih
– potovanje vam podrobno predstavimo na sestanku, prejmete vso dokumentacijo, naši partnerji in prijatelji poskrbijo za vas
– lahko vam rezerviramo lokalne vodnike na ogledih ali celo na poti
– zelo primerno za družine, poudarek je na varnosti (za otroke popusti)
– vnaprej imate rezervirane letalske polete, prevoze, hotele, trekinge in vodnike. Vi skrbite le, da ste ob pravem času na pravem mestu.

ISLANDIJA Z AVTOMOBILI

Storitev: avto na letališču, rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija trekinga, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.
CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja).Okvirni PROGRAM in CENA (klikni). Program prilagodimo po željah.
V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila, zavarovanja in ceno storitve organizacije

BALKAN (Makedonija, Albanija, Srbija, Bosna) 

Storitev:  rezervacija najugodnejšega poleta, ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija trekinga, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.
CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). Okvirni PROGRAM in CENA (klikni). Program prilagodimo po željah.
V Sloveniji se plača vse letalske karte, transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

ZAČARANA ROMUNIJA

Storitev:  rezervacija najugodnejšega poleta, ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije. PROGRAM prilagodimo po želji, Optimalno je od 8 – 14 dni.

TURČIJA (vzhod ali zahod) 

Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, rezervacija trekinga, rezervacija vlaka, vodniki na ogledih, rezervacija transferjev in avtobusov, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, rezervacija avtomobila/mini kombija, zavarovanja in ceno storitve organizacije. Okvirni PROGRAM in CENA (klikni) za zahodno aktivno TURČIJO. Program prilagodimo po želji! Turčija je primerna tudi za družine – zahodni del z razvajanjem na morju.

IRAN

Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, rezervacija vlaka/avtobusa, vodniki na ogledih, rezervacija transferjev in avtobusov, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

Okvirni PROGRAM in CENA (klikni). Program prilagodimo po želji! Turčija je primerna tudi za družine – zahodni del z razvajanjem na morju.

TAJSKA (sever in jug)

Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija safarija, kuharskega tečaja, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). PROGRAM  prilagodimo po želji! Primerno tudi za družine!

THE BEST OF INDIA (sever in jug)  

Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, vodniki na ogledih, organizacija kameljega in džip safarija, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). Okvirni CENA in PROGRAM (klikni). Program prilagodimo po želji. 

UZBEKISTAN

Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, rezervacija vlaka/avtobusa, vodniki na ogledih, rezervacija transferjev in avtobusov, nasveti in triki za lepše bivanje v državi.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja). V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

Program prilagodimo po želji!

LADAK in/ali KAŠMIR (treking)

Storitev: rezervacija najugodnejšega poleta in notranjih poletov z minimalnim čakanjem, rezervacija parkirišča za avto ali ureditev transferja do letališča, rezervacija vseh hotelov s cenami, detajlen plan poti glede na želeno dolžino potovanja, rezervacija vlaka, vodniki na ogledih, rezervacija transferjev in avtobusov, organizacija trekinga, nasveti in triki za lepše bivanje v državi. Okvirni CENA in PROGRAM (klikni). Program prilagodimo po želji.

CENA ORGANIZACIJE POTOVANJA: 160€ – 200€/osebo (ostale cene se prilagajajo dolžini poti in terminu potovanja).
V Sloveniji se plača vse letalske karte, parkirišče ali transfer, zavarovanja in ceno storitve organizacije.

 

 

Galerija | This entry was posted in albanija, indija, iran, islandija, makedonija, potovanje, romunija, slovenija, srbija, turčija, uzbekistan and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s