O nas in naših potovanjih

Skupaj smo zbrali znanja in dolgoletne izkušnje iz različnih področij turizma z željo, da bi popolnoma zadovoljili potrebe vseh, ki potujejo z nami. Svet je lep in takšnega želimo, da vidite tudi vi!

Vsa naša potovanja so oblikovana in vodena s srcem. Vsako naše potovanje ima svoj izrazit čar, kar lahko pripišemo tudi krajem, ki jih obiskujemo. Vse destinacije so skrbno zbrane in vedno pazimo na to, da ne pademo v rutino, ki je v turizmu še kako prisotna. To ubija! Sicer se več zasluži toda popotništvo ni masovni turizem.

Programe s časom izboljšujemo v skladu z mnenji in željami, ki jih po vsakem potovanju dobimo od naših popotnikov. Želimo, da bi z inovativnim turizmom ter osebnim pristopom lahko spreobrnili tudi sociološki ter ekološki negativni vpliv turizma na okolje.

Programi so oblikovani fleksibilno in na način, da dopuščajo vsakemu potniku nekoliko individualizma. Namestitve so popotniške, srednjega ali višjega ranga, prevozi so lokalni oziroma v lastni organizaciji (avtomobili, džipi). Prehrano na poti skrbno izbiramo le najboljše, ker je gastronomska izkušnja del potovanja. Seveda pa ne zanemarjamo “lokalne” izkušnje, ki je prav tako zelo pomembna.

Potovanja so SKUPINSKA in INDIVDUALNA. Skupinska potovanja so doživeta, kjer se spi pri domačinih, ujame prekrasen trekigpo brezpotjih, doživi pravo vibracijo dežele in pravih izzivov, ki oplemenitijo pot. Seveda pa da POTOVANJE doživmo v celoti vsekakor ne izpuščamo največjih znamenitosti dežele. INDIVIDUALNA potovanja so možna za vse obstoječe razpisane destinacije in potovanje prilagodimo željam potnikov (prevoz, namestitev,…). Z

FLEKSIBILNOST 

Odločili za človeku prijazen odnos do sveta zato so naše skupine majhne (od 6 – 16 ljudi), izbrali nam dobro pregledane skrite kotčke, kjer z masovnim turizmom ni mogoče. Cena potovanja je izračunana za 12 ali več ljudi.

Namestitve so odvisne od destnacije do destinacije: od hotelov do kolib, od jutr do hotelov na vodi. Vedno poskušamo najti že v naprej čiste in skrbno pregledana prenočišča. Velikokrat so prenošišča brez kategorizacije in je le ta opredeljena ob vsakem programu posebej. V kolikor so to hoteli je le-to našteto kot hotel z določeno število zvezdic pri vsakemu programu posebej.

Kakor so različna prenošišča tako so pesti tudi prevozi, ki so opredeljeni pri vsakem programu posebej! Velikokrat potujemo z najetimi minibusi, kombiji, džipi, avti, čolni, kanuji,… In z lokalnimi avtobusi, vlaki, ladjami, letali, motorj, kolesi…

 

 

Advertisements

2 Responses to O nas in naših potovanjih

 1. Petra says:

  Ksenija,

  spletna stran je krasna, krasna.
  Upam, da bom lahko kdaj potovala s tabo.
  Veselimo se novih potopisnih predavanj s tabo.

  Lep pozdrav iz Pivke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s